Energie electrica Gaze naturale Apa

Apa inseamna viata!

  • definirea situatiei de inaccesibilitate a consumului de apa si de vulnerabilitate a consumatorului vulnerabil de apa;
  • promovarea tarifului social la apa si a tarifarii pe grupa de consum;
  • definirea mijloacelor concrete de prevenire a consumului sub-optim de apa ca mijloc de imbunatatire/ pastrare a sanatatii individuale si colective.

Pentru monitorizarea evolutiei consumului de apa din punc de vedere al accesului si accesibilitatii, ne propunem urmatoarele actiuni subsecvente:

  • impunerea unor obligatii concrete de transparenta companiilor din domeniu in privinta rezultatelor activitatii lor si a modului de stabilire a tarifelor aplicabile;
  • constructia si promovarea unor instrumente de reglare moderne, transparente, in beneficiul consumatorilor.

Deasemenea, ne propunem promovarea solutiilor de optimizare a consumului de apa. In acest sens, va invitam sa ne informati despre problemele concrete pe care le intampinati in consumul sau plata facturilor de apa si servicii conexe (canalizare, apa pluviala) pentru a putea gasi solutii cat mai aproape de nevoile si posibilitatile consumatorilor. (contact: apa@arcu.ro )
Problemele si solutiile identificate vor fi aduse la cunostinta membrilor ARCU si a altor consumatori de apa prin intermediul site-ului nostru dar si prin mijloacele media disponibile.

Va multumim pentru vizita si va mai asteptam!