Energie electrica Gaze naturale Apa

Membrii fondatori/ Conducere

In data de 22 februarie 2015, domnul Jean Constantinescu a incetat din viata in urma unei boli necrutatoare. Activitatea si realizarile sale profesionale, recunoscute si pe plan international, vor ramane un exemplu pentru toti energeticienii care l-au cunoscut. Prin disparitia sa prematura sectorul energetic romanesc pierde nu doar un mare specialist ci si un om cu o inalta tinuta morala. Dumnnezeu sa-l odihneasca in pace!

Presedinte de onoare : Jean Constantinescu

Domnul Constantinescu este un reputat specialist in domeniul retelelor si pietelor de energie. A fost Presedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei Electrice, Director General al CN Transelectrica SA, Director General al ICEMENERG, membru fondator si secretar general al Consiliului National Roman - CNR la Consiliul Mondial al Energiei - CME, Presedinte al Institutului National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie.

Presedinte : Maria-Cristina Toderas

A fost Director Economic al CN Transelectrica SA, Director al Directiei Management si Resurse si Director al Directiei Monitorizare Piata de Gaze Naturale din Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei, coordonator al componentei de evaluare a tarifelor si schemelor de tranzitie in vederea asigurarii protectiei sociale in cadrul Proiectului de asistenta al Uniunii Europene privind intarirea capacitatii de reglementare in domeniul gazelor naturale a autoritatii de reglementare din Ucraina.

Vicepresedinte : Corneliu Eliade Mihailescu

Domnul Mihailescu a fost Secretar de Stat - Director General al Oficiului pentru Protectia Consumatorilor si a facut parte din Consiliul de Administrare al FPS, Consiliul de Administrare al RENAR, Consiliul Consultativ al ANRE, Comitetul Interministerial pentru Supravegherea Pietelor Produselor si Serviciilor si Protectia Consumatorilor, Consiliul de Administrare al ISPH Bucuresti, Comitetului de Studii pentru energia hidraulica si alte energii regenerabile din cadrul UNIPEDE.

Vicepresedinte : Dan Moraru

Domnul Moraru este profesor de finante - management la Facultatea de Administrarea Afacerilor din cadrul ASE Bucuresti, coordonatorul programului de Master Antreprenoriat si Administrarea Afacerilor in energie.